Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Dette er drinken for deg som ikke får nok bløtkake. Fløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken