Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Ha litt Angoustura i et Champagneglass og rør i sukker. Ha så litt brandy og topp med Champagne. Pynt med en appelsinskive. En Cocktail for de store anledninger.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Dette er drinken for deg som ikke får nok bløtkake. Fløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDenne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele saken