- Sil tomatjuicen ved å helle den gjennom et kaffefilter.
- Fyll et romslig vinglass med is halvveis opp og hell ingrediensene over.
- Topp til slutt med cava og soda.
- Pynt med sellerikvast.
Tips:
Om du ikke har tid å lage tomat-shrub-en, kan du forenkle ved å blande rødvinseddik med lik mengde sukker og noen dæsjer Tabasco. Tomatjuicen siles for å skape et klart uttrykk. Men det kan fint droppes. Da blir drinken grumsete slik en klassisk bloody mary er.
Tomat-shrub:
- Ha alt i en kjele og kok opp under omrøring.
- La trekke i 10-15 minutter.
- Sett kjelen i en bolle med isbiter for rask nedkjøling eller la den stå på benken.
- Ha i en blender og kjør til pure.
- Sil gjennom en tett sil og ta vare på saften.
- Hell i en rengjort flaske.
- Holder en uke i kjøleskap.
Usikker på hvilke glass du skal bruke til drinkene du lager, les her
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig