Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Francesco Marzola er Europas 7. beste
Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet
En varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken