Det er ingen grunn til at restemiddag skal være kjedelig. Selv kokte poteter får nytt liv når de får en runde på grillen før de møter resten i wokpanna. Det blir fest for smaksløkene. Og kjøleskapet blir mer oversiktlig.
Dagens rett
Lag en fest med rester etter helgen
Følg vårt forslag eller ta en titt i kjøleskapet. Oppskriften er til inspirasjon og kan tilpasses de lokale forholdene.
22 September 2024 - 23:00
Wok med rester av pølse, kjøtt, mais, løk, paprika og tomat
Fremgangsmåte
- Skjær opp grønnsakene i pene, like store biter før du begynner å woke.
- Varm oljen i wokpannen og stek hvitløk, squash, paprika, tomat og gulrot i to omganger.
- Varm pølser og kjøtt i pannen og tilsett grillede poteter og mais.
- Ha oppi de stekte grønnsakene og den syltede rødløken.
- Dryss over salt og pepper og drypp over evt litt chilisaus.
- Dryss over frisk spinat og evt friskhakkede urter.
Tips: Server gjerne ris, pasta eller nudler til.
Her er det mange delige med restemat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 80.80 kr Basisutvalget80 POENG
Forsiden akkurat nå