De siste tiårene har vært en gullalder for alle whiskyelskere med en rekke herlige gyldne dråper å velge mellom fra flere og flere land.
Du kan finne whiskyer som passer for en hver anledning, enten det er sommerfesten, til meditasjon eller rett og slett til maten. Dessuten er whiskyens egenkarakter elsket av bartendere til å lage forfriskende cocktails.
Denne kvelden får du smake en rekke elegante og særegne whiskyer, samt noen whiskydrinker sammen med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile.
Bli med på sommerens store whiskysmaking
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingsskjemaet her
Flytende gull
Dette er bare et av navnene som er blitt gitt whisky opp gjennom årene, og få typer brennevin, om noen, har den samme bredden og kompleksiteten i smaksuttrykk som det whisky har.
Det er Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, som lærer deg mer om hva som kjennetegner de forskjellige whiskyene og hva vi bør se etter i sommerens beste whisky.
Han vil også lære deg hvordan du får enda mer ut av dine favorittwhiskyer i det vi smaker og diskuterer de edle dråpene.
Dette er en smaking alle whiskyentusiaster bør få med seg for du vil helt klart få noen store overraskelser og store smaksopplevelser i løpet av kvelden.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Maile">Les mer om Chris Maile her
Ren nytelse inkludert
De deiligste drinker og cocktails er enklere å lage enn du tror, og vi gir deg en mulighet til å finslipe kunnskapen.
Alle deltakerne på kveldens kurs får nemlig med seg sitt eget eksemplar av drink- og cocktailboken
Boken som er skrevet av Aase E. Jacobsen, ansvarlig redaktør i Apéritif, gir deg ikke bare 131 oppskrifter, lekkert fotografert av Marte Garmann Johnsen. Først og fremst hjelper den deg å forstå hva som må til for at en drink skal bli god.
Selvsagt lærer du de ulike mikseteknikkene i tillegg til en rekke tips til servering, tilbehør og smaksvarianter. Men også en introduksjon til hver av de viktigste brennevinstypene - historie, særpreg, hvordan de fremstilles, hvor de kommer fra og hva de brukes til, og en innføring i historien om destillasjonskunsten.
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med venner og kjente på en reise inn i whiskyens verden.
Dette er whiskyene du får smake denne kvelden:
Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte whiskyene.
• (klikk)