Vinn reise til USA

Bli med på en spennende og ikke minst underholdende konkurranse for bartendere og vinn en flott reise til USA. Lag den beste drinken med Southern Comfort som basis, og turen er din. Alt skjer på Gloria Flames i Oslo søndag 29. september. Vær med også som
Redaksjonen
14 September 2002 - 02:00

Dette blir en hyggelig bransjekveld, lover arrangøren Strøm AS, der alle er velkommen. Likevel det er litt alvor involvert. For den som mixer den beste drinken med Southern Comfort som basis, vinner turen til USA.
 
Reglene er veldig enkle og tilpasset alle:
Beste drink med Southern Comfort som basis eller hovedingrediens. Det er kun smak og utseende som er teller når juryen bedømmer drinkene. Og det er ingen grunn til å ikke delta, for vinner du ikke turen til USA vanker det mange flotte premier til deltakerne og ikke minst tilstrekkelig antall smaksprøver til alle.
 
I juryen sitter folk som vet hvordan en god drink skal smake og hvordan den skal se ut: Johannes Myklebust fra Glitch og årets bartender 2001, Patrik Eriksson fra Lotus behersker Flairing veldig bra (Tom Cruise-stil med triksing av flasker og glass), Liz Mortensen som har drevet egen bar før hun begynte i Spiritus, Jan H. Amundsen er ansvarlig redaktør i bransjetidsskiftet BAR Apéritif, og til slutt og ikke minst Cecilie Hesdal, 2 Etage.
 
Vinnerdrinkene vil bli offentliggjort i neste nummer av Bar Apéritif.
 
Meld deg på til konkurransen: turid.olsen@strom.no eller på tel: 90 67 95 06. Du kan også ta sjansen på å melde deg på når du ankommer Gloria Flames før klokken 19.00.
 
Sted: Gloria Flames
Dato: søndag 29. september
Klokken: 19.00.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag serverer du biffen i paien
Dagens rett

I dag serverer du biffen i paien

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her