OBS: Kun 32 plasser.
Vilt kokkekurs med Norges beste kokker
Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
Redaksjonen
24 Juni 2011 - 09:20
Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
Da kan et kokkekurs med på Kulinarisk Akademi være tingen for deg.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Ville tilstander
Høsten er ensbetydende med jaktsesong for mange i det ganske land, og det er en tid da vi gjerne inviterer gode venner og familie hjem på de deiligste delikatesser.
Temaet for kvelden er vilt og du får muligheten til å lære mer om forskjellig vilt slik som rein, elg, rype og and, og lærer å lage de deiligste retter av dette. Siden vi bruker en del eksklusive råvarer er derfor også prisen noe høyere enn ved våre vanlige kurs.
Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste viltretter, og nå har du muligheten til å lære mer om de ville ingrediensene og hvordan du skal tilberede dem.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Smakfullt program
Mat er stolthet, stolthet over gode råvarer. Det er bevissthet rundt de unike kvalitetene som våre nordlige vekstforhold gir.
Lys, temperatur og klima påvirker ikke bare oss mennesker men også maten. Produktet skal smake av voksested, opprinnelse, kjærlighet og tid.
Deltakerne deles opp i fire grupper, som i fellesskap lager de lekreste retter ut av delikatessene. I tillegg får du oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene
Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode drikkevarer.
Dette blir gøy...
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Lær av Norges beste kokker
Dette spennende kokkekurset blir ledet av noen av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Kulinarisk Akademi og kveldens dyktige kokker her (klikk).
Kursavgiften dekker følgende:
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
NB! Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding ved å markere dette tydelig i feltet "Annet"
• (klikk)
Arrangementet er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste ved å klikke på lenken over. Vi tar kontakt med de på ventelisten etterhvert som vi får ledige plasser.
Tid: Tirsdag 4. oktober 2011, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kroner 1 950,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi,
Maridalsveien 85, bygning 7, 0461 Oslo.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 18.09.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
Spørsmål? Send en mail.
Kulinarisk høyborg
Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk).
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne
I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
Forsiden akkurat nå