Vil teste hotell før åpning

Hotelldirektør Erik Taraldsen i Thon Hotels vil teste ut det nye hotellet i Svolvær før han åpner.
Redaksjonen
08 Mai 2008 - 14:00

Men det er kun folk fra Lofoten som blir invitert til prøvekjøringen av hotellet.
 
- Jeg er veldig stolt av hotellet, som jeg har en helt spesiell eiendomsfølelse til. Derfor vil jeg vise frem hotellet til de som bor i Lofoten. Samtidig får jeg tilbakemelding fra lokalbefolkningen, sier Taraldsen til Lofotposten.
 
Logistikk
I løpet av høsten vil Taraldsen annonsere tilbudet. Tidspunkt eller pris er ikke fastsatt. Men Taraldsen sier overnattingen blir nesten gratis, og til en pris som skal være overkommelig for alle.
 
- Det er ulike måter å teste logistikken i et slikt teknisk komplisert bygg fullstappet av elektronikk. Selv kan jeg ikke sjekke at alle rommene har vann i kranene, at lyset kommer på der det skal og at heisene går og alt mulig annet. I tillegg får vi en stor stab med ansatte, som også skal være forberedt før de fullt betalende gjester inntar hotellet, sier Taraldsen.
 
Markedsføring
Denne måten å teste ut hotellet på vil også være markedsføring.
 
- Det er det absolutt. Men jeg opplever lokalbefolkningen i Lofoten som kvalitetsbeviste og ærlige, samt at de besitter den nødvendig kompetanse for å gi oss tilbakemeldingene vi er ute etter. Vi bygger et unikt hotell. Blant annet vil vi legge stor vekt på utsmykning. Kunst blir et nøkkelord. Vi får også en utsikt ingen andre kan måle seg med. Men det nytter ikke isolert sett. Funksjonaliteten må fungere knirkefritt, sier direktøren.
 
Tester alt
- Vi vil også teste ut restauranten, baren, møterommene og garasjeanlegget. Det er godt å vite hvordan det fungerer å servere 350 frokoster, eller vite hvordan en fullsatt restaurant fungerer. På papiret har vi beregnet hvor lang tid det tar for å klargjøre et rom etter at en gjest har forlatt. Det er godt å ha testet det ut, sier Taraldsen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her