Vil få folk til fjells

Med tung satsing på nye aktivitetstilbud og arrangementer vil Beitostølen Resort gjøre enda flere nordmenn til fjellturister.
Redaksjonen
04 Mai 2009 - 15:00

I år står rundt 20 nyheter på programmet.
 
- Et godt og tett arrangementsprogram er et trekkplaster for å få folk til fjells, sier direktør Atle Hovi ved Beitostølen Resort i en pressemelding.
 
Offensiv
Også Beitostølen har merket nedgangen i turistomsetningen i årets fire første måneder, men velger en offensiv strategi for å holde besøket oppe.
 
- Vi har lagt opp til at det skal skje noe spesielt så å si hver eneste helg året gjennom. Utover høsten vil det også ofte være spennende midtukearrangementer. Mye er helt nytt, men mange tilbud som har vist seg populære er satt opp på programmet i år også, sier Hovi.
 
Dobling
- I løpet av de fem siste årene har vi doblet arrangementstettheten på Beitostølen. Gjestene ønsker tilleggsverdier i form av opplevelser. Ikke minst ser vi at det er viktig for næringslivskundene våre, sier Hovi.
 
Rundt halvparten av hotellovernattingene på Beitostølen skjer i firmaregi, enten i form av seminarer og kurs eller bare som sosiale tiltak.
 
- Veldig ofte ønsker slike grupper å dele en spesiell opplevelse, og mange av arrangementene passer godt til dette. De siste årene er det dessuten blitt kjempepopulært å gå Besseggen som firmatur, sier Hovi.
 
Jevn vekst
Beitostølen Resort har vokst jevnt i omsetning og antall gjestedøgn de siste årene, og representerer drøyt 90 prosent av det samlede antall turistovernattinger i hele Øystre Slidre kommune.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter
Dagens rett

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter

En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her