Vil du bli Wine Woman 2007?

Er du kvinne og jobber i vinbransjen? Da kan du vinne en tur til Paris.
Redaksjonen
25 Januar 2007 - 18:02

Det er Wine Women Awards som gir deg muligheten til å vinne en tur til Frankrike. Konkurransen er internasjonal og har som intensjon å styrke kvinners posisjon i vinbransjen.
 
Åpen for allle
Det er en kategori for amatører og en for profesjonelle, og konkurransen er åpen for alle som er genuint opptatt av vin.

De som skal delta i konkurransen kan for eksempel være utdannede vinkelnere, andre folk fra restaurantbransjen, eventkoordinatorer, ønologer, produsenter og amatører.
 
Vinnerne vil bli kåret til Wine Woman 2007 og vinne en pris på 4 000 euro.

Konkurransen arrangeres på Hotel Bristol i Paris 14. juni. Juryen består av profesjonelle folk fra vinbransjen. Fem finalister fra hver klasse blir invitert til Paris for å delta i konkurransen. Alle kostnader blir dekket.
 
Nettverk
Wine Women Awards skaper et internasjonalt nettverk av kvinner som jobber i vinbransjen ved å bringe dem sammen til denne viktige begivenheten. Konkurransen oppmuntrer og hjelper kvinner til å spille en viktigere rolle i vinens verden. 

Juryen søker etter kvinner som har kunnskap om vin og behersker kunsten å snakke vin. De må også ha personlighet og internasjonale visjoner for vinbransjen. 

Registreringen kan bare gjøres på Internett og det koster ingenting å registere seg. Alt du må gjøre er å fylle inn noen opplysninger om deg selv, svare på noen spørsmål og kort fortelle hva slags motivasjon du har for å melde deg på. De ti finalistene blir deretter uttatt på forhånd.

Søknadsfristen er 20. april.
 
For mer informasjon, se deres hjemmesider som du finner her: http://www.winewomenawards.com/

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette
Dagens rett

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette

Lettlaget om du bruker fryste skjell, men like god om du damper skjellene først og gratinerer dem raskt etterpå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her