Finalen i Arktisk Kokk går av stabelen 21. september under messa Arena Nord i Tromsø. Finalistene skal konkurrere med en tre retters meny med følgende hovedråvarer:
Forrett: Rå reker
Hovedrett: Kje
Dessert: Norske plommer
Syv kokker fra de nordlige landsdelene, blant dem to fra Svalbard, møtes til dyst i konkurransen:
• Nattapol Chuphu (Beng), Radisson BLU Polar Hotel Svalbard
• Simon Engen, Bjørck, Bodø
• Stian Hansen, Rica Hotel Svalbard
• Frank R. Kristoffersen, Tinja Fjellgård
• Tomoka Otsakawa, Ekspedisjonen, Nyksund
• Jon Marius Sletten, De 4 Roser, Harstad
• Tomm Solheim, Fiskerestauranten, Tromsø
Harald Osa er konkurransens hoveddommer, mens Jørn Hoel intervjuer kokkene og føler på konkurransenervene, meldes det på Arena Nords nettsider.