Urettferdig kritikk

Utelivsbransjen i Levanger reagerer sterkt på utspillene om at de har bidratt med for lite penger til Marsimartnan.
Redaksjonen
10 November 2008 - 14:00

- I beste fall så er dette ansvarsfraskrivelse og historieløst av marsimartnakomiteen. Vi har alltid støttet Marsimartnan så godt det har latt seg gjøre, sier en irritert Leif Sollund ved Oskars, før han henviser videre til sjef for bransjeforeningen i Levanger, Knut Strugstad.
 
Reaksjonen kommer etter at det i regnskapet for Marsimartnan blir påpekt at underskuddet på vel 7000 kroner skyldes at utelivsbransjen bidro med mye mindre enn forventet.
 
Ikke fortjent
Knut Strugstad ved Backlund har snakket med flere av restaurantdriverne i Levanger og samtlige reagerer veldig på utspillene fra marsimartnakomiteen.
 
- Dette hadde vi ikke fortjent. Det er nesten på grensen av ærekrenkende at de legger skylden for underskuddet på oss og vi opplever det hele meget urettferdig. Er det utelivsbransjen som skal redde marsimartnan, som er et kommunalt opplegg?, spør Strugstad.
 
- Det er mulig noen tror at det er veldig lukrativt for oss å drive utested og restaurant i sentrum, men det er det ikke. Det er også mulig vi tar inn noen ekstra kroner akkurat fredagen under fakkelnatta, men de kronene bør de kunne unne ossm sier Strugstad.
 
Tøffe tak
Bransjeforeningssjefen forteller om meget tøffe tak i Levangers restaurantbransje. To utesteder, VIP og Venezia har måttet legge inn årene i år, og han utelukker ikke flere hvis utviklingen fortsetter.
 
- Det er jo ikke folk i sentrum, sier han.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan du også lage cæsarsalat
Dagens rett

Slik kan du også lage cæsarsalat

Det finnes like mange oppskrifter på denne klassikeren som det finnes kokker. Men noen ting ha de felles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her