Pintxos er baskisk tapas, men de kan fint serveres til middags eller som en kveldsrett. Med denne oppskriften får du avsetning på rester av sjømat du har i kjøleskapet. Du kan imidlertid fint bruke spekemat eller kjøttrester i stedet.
Dagens rett
Foto: (hiphoto40)
Lag en pintxosfest midt i uka med spansk omelett fylt med rester av sjømat fra kjøleskapet
En spansk omelett fylt med godsaker er dagens fristelse og i glasset følger en skummende anbefaling.
26 August 2024 - 23:00
Spansk tortilla med fyll av sjømat
Fremgangsmåte
- Stek potetbitene i olje i stekepanne ved middels varme til de er møre.
- Tilsett løk og stek videre til løken blir blank.
- Visp sammen egg, vann, cottage cheese og salt og pepper .
- Hell eggeblandingen over potetene og løken.
- Stek tortillaen på svak varme til den er stivnet.
- Skjær den i skiver som deles på langs.
- Bland fyllet.
- Legg fisk og majones/aioliblandingen på den nedre delen og legg på den øvre.
- Serveres med godt brød ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå