I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. I juni har vi tatt turen til Italia - nordmenns favorittdestinasjon for både mat og vin. Vi koser oss i Romas trendy forsteder, Garbatella og Ostiense. Vi besøker Agnanum som er en helt unik vinmessig utpost utenfor Napoli.
Soave på sin side er en godt innarbeidet favoritt blant nordmenn, og vi ser på konsekvensene av de nye endringene i lovverket.
Vi er innom italienske stjernerestauranter som Locanda Nonna Rosa og Markus i Campania, som raffinerer bruken av klippfisk.
Klippfisk er ett av temaene når portugisisk kjøkken skal moderniseres. Bli med til Arca i Amsterdam og Lisboeta i London.
Også i Douro skjer det mye, men da med vinene og hvordan druene dyrkes.
Sist men ikke minst, møter vi norsk bartendereminensen Jørgen Dons som sammen med kokken Håvard Klempe, driver et helt unikt konsept de selv kalver klampen i bånn med Klempe & Dons. Det kan vi love at de holder gjennom 10 retter med tilhørende drinker.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet