To cocktails unna Japan

To cocktails unna Japan

Vinneren av Beefeater 24 vinner en reise til Japan. Her er deltakerne i den norske finalen.
09 September 2013 - 15:24

Den norske finalen i Pernod Ricards Beefeater-konkurranse går av stabelen på Seeds i Oslo 15. september.

Det er fjerde gang denne internasjonale konkurransen for bartendere arrangeres, og i år deltar representanter fra 26 land, heter det i en pressemelding.

Konkurransen tar mål av seg til å inspirere ledende bartendertalenter til å lage nyskapende tolkninger av klassiske cocktails, og i år består oppgaven i å lage ikke bare én, men to drinker.

Bartendere vil få i oppgave å lage en klassisk cocktail med Beefeater Dry, deretter skal de lage en moderne tolkning av den klassiske cocktailen med Beefeater 24. I tillegg til cocktail oppskriftene, vil bartendere også bli bedt om å presentere historien bak de to drinkene som blir servert, skriver Pernod Ricard.

LES OGSÅ: Verdens beste barer kåret

Vinneren av den norske finalen skal delta i den internasjonale finalen i London 7. november 2013. Vinneren premieres med en studietur til Japan, og han eller hun vil også få navnet sitt skrevet på Beefeater destilleriets egen «Hall of Fame». Hver av deltagerne i London vil også bli invitert til å delta i kortfilmen «Craft of Bartending» i regi av Beefeater 24.

Her er de finalistene i den norske finalen:
- Anne Maurseth, Oslo (No.19)
- Chris Grøtvedt, Oslo (Theatercafeen)
- Gunnar Zahl, Stavanger (Timbuktu Bar)
- Jesper Høst, Oslo (No.19)
- Joachim Hansen, Stavanger (Nåløyet Bar)
- Marlen Haagensdatter, Lillestrøm (Kragerø)
- Nick Lund, Oslo (Onda Restaurant)
- Pål Bagge, Oslo (Bar Boca & Aku Aku)
- Sondre Kasin, Oslo (Morgenstierne)
- Tim Misseris, Oslo (TGI Friday's City)
- Truls Thomsen, Stavanger (Newsman Bar)

LES OGSÅ: Monica Berg blant de åtte beste i verden

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her