Driftselskapet Overbord AS har investert rundt tre millioner i restaurant Bølgen, som etter to ukers prøvedrift er klar for offisiell åpning.
Tor Arne Ljunggren, Hannu Koivonen og Apo Köseoglu står bak driftsselskapet. Johanne Hoff Koivonen er restaurantsjef, mens Stian Berntsen er kjøkkensjef. Staben teller 15 hel- og deltidsansatte.
På menyen har Bølgen lagt seg tett opp til etablerte steder som Bryggerikaia, Bjørk og Smak, men mener de har forutsetninger for å klare konkurransen. À la carte-menyen inneholder mye fisk og skalldyr.
– Vi mener vi ikke strekker oss for langt. Middagsmenyen med fire hovedretter er ikke for stor, konkurransen i byen må vi leve med. Jeg tror ikke vi har noe å bekymre oss for hva gjelder kjøkkenet, sier Tor Arne Ljunggren til an.no.
LES OGSÅ: Fortviler over «horribel» skjenkestraff