Sult søker medarbeidere

Redaksjonen
02 Juni 2001 - 12:37

Sult åpner nytt og søker...
Sult AS driver restauranten Sult og baren Tørst på Grünerløkka i Oslo, sommerrestauranten Hvalstrand Bad i Asker, restauranten Lyst på Enerhaugen i Oslo og cateringvirksomheten Sult Hjem. Sommeren 2001 etablerer vi et helt nytt utested med cafe, bar og restaurant i Stortingsgaten i Oslo sentrum. Stedet vil få totalt ca 200 sitteplasser og vil bli en av Oslos største restauranter.

Til nyetableringen i Stortingsgaten trenger vi mange dyktige medarbeidere og søker etter:

Kjøkkensjef

Vi søker en faglig dyktig og kreativ person til å lede vårt kjøkken. Du må ha erfaring som kjøkkensjef og ha evner til å organisere et kjøkkenteam på ca 20 ansatte. Vår matprofil vil bli internasjonal med basis i det europeiske. Vi skal ha et variert tilbud fra enkle lunsjretter til à la carte-servering med høy kvalitet og et moderat prisnivå.

Faglærte kokker

Kokkene i våre restauranter arbeider selvstendig og får stor frihet i jobben. Vi søker derfor etter kreative og arbeidsomme kokker som vil jobbe i et utfordrende miljø.

Erfarne servitører

Heltid og deltid til arbeid både på dagtid og kveldstid i baren og restauranten. Du vil være med å bygge opp et helt nytt team, og må være glad i å jobbe tett på andre mennesker. Vi krever minimum to års erfaring som servitør.

Tiltredelse for alle stillingene vil være fra midten av juni.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med restaurantsjef  Andy Juhlin på tlf 95 02 85 00  eller daglig leder i Sult AS, Tommy Gilen på tlf 22 80 57 98 eller 91 18 08 74, på. Skriftlig søknad med CV, merket med ønsket stilling, sendes snarest  Sult AS, Thorvald Meyersg. 26, 0555 Oslo, eller på  telefaks 22 80 57 97.

FIXME: not implemented embed type for object type : <embed>

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En fyldig grønnsakssuppe med kylling er en fin start på uka
Dagens rett

En fyldig grønnsakssuppe med kylling er en fin start på uka

Varm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her