Fordelen er at tilbehøret med fordel kan lages i forveien. Og serveres lun eller kald. Så er alt klart når fisken kommer fra pannen. Eller grillen.
Dagens rett
Stekt havabbor på bulgursalat
Foto: (izikMd)
Vårlig og mettende, lettlaget og fargerikt. Din nye favoritt
Hvilken fisk du bruker er opp til deg. Så vel makrell som ørret eller laks - med eller uten skinn, passer veldig godt inn i denne settingen.
19 Mai 2023 - 23:00
Stekt havabbor på bulgursalat
Fremgangsmåte
- Bulgursalat: Kok opp vann med litt salt, ha i bulguren og la trekke under lokk i 15 minutter. Rør av og til. Avkjøl.
- Bland alle ingrediensene til salaten, men ikke salatbladene. La stå og trekke litt mens du steker fisken.
- Havabbor: Sprøstek havabborfiletene i varm panne på skinnsiden i 2-3 minutter. Vend og stek i 30 sekunder på kjøttsiden.
- Smak til med salt og pepper.
- Legg fisken over bulgursalaten med salatbladene i bunnen og server med limebåter.
Tips: For ekstra mettende rett, kan du tilsette kokte kikerter til salaten. Da kan den også brukes som et vegetarisk alternativ.
Se våre andre deilige retter med Havabbor
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå