Craigs Kjøkken, Café Italia, Jans Mat & Vin Hus og N.B. Sørensen vil for andre gang stå for arrangementene. Vi har i tillegg fått med oss Bevaremegvels mat- og vinkjeller Vannari. Årets samarbeidspartnere er Gastronomisk Institutt, Norsk Hotellhøyskole, Gladmat Festival og Slow Food Stavanger.
De forskjellige restaurantene skal stå for ulike arrangementer. Det blir igjen mange gjestekokker, og noen av disse er: Stefan Holtet fra Michel Rostang og kjøkkenchef''en fra 3-stjernes Lasserre, begge to i Paris. I tillegg kommer Terje Ness (Oro), Rune Pal og Jos Kørner (Klosteret), Jarle Baer (Markveien Mat & Vinhus), Kjell Arne Jonsæther (Acqua).
Spennende vinprodusenter kommer også, blant annet: Rosemount (Australia), Castellare (Toscana), Artadi (Rioja), Banfi (Toscana) og Paul Zinck (Alsace) samt en rekke topp vinprodusenter.
Det vil bli holdt smakinger, "winemaker dinners", kurs og mye mer hele uken.
For ytterligere opplysninger, kontakt: