Svært mange, og det med god grunn, er opptatt av hvor viktig det er å kombinere mat og vin på riktig måte. Selvsagt er det den beste smaksmessige kombinasjonen man er ute etter, men også for å søke å forhindre at det motsatte oppstår. Mindre kjent er det at denne søken etter beste match også kan og bør gjelde for øl.
I samarbeid med Norøl (Norske Ølvenners Landsforbund) og importørene Boulevard Beverages og Strag, arrangerer derfor Apéritif en spennende middag der en gitt meny smakes mot hele 10 forskjellige ølsorter.
Arrangementet er avholdt
Dette er hva du får servert av mat og drikke:
MENY * Aperitiff Kopparbergs Mixed Malt * Posjert Slettvar på Smørdampet Asparges, Maltese Saus Paulaner/La Trappe Blond/Chimay White ** Porter Marinert Dåhjort med Hasselnøtt Kremet Skorsonnerrot Saus Aigre Doux La Trappe Dubbel/Taddy Porter/Chimay Blue *** Ostetallerken Chimay White/Chimay Blue/ECU 28 **** Sjokolade Fondant med Moccatrekte Pærer ECU28/Smith Imperial Stout/Lindemans Kriek |
Her finner du Apéritifs ølseksjon med tips og tester
Arrangementet er avholdt
|