Kombinasjonen av krydder som røykt paprikapulver, spisskummen og kajennepepper gir en autentisk smak til svinekjøtt. Om du ikke vil ha svin, fungerer også kylling veldig godt.
Dagens rett
Slik lager du grillspyd med ekte spansk smak
Dagens rett kan du steke eller grille, ute som inne. Om du ikke har tid å vente en helt time på at kjøttet marineres, kan du korte litt ned på denne tiden. Godt blir det åkke som.
14 September 2023 - 23:00
Spanske grillspyd med svin
Fremgangsmåte
Dagens rett kan du steke eller grille, ute som inne.
- Grillspyd: Skjær kjøttet i terninger
- Bland sammen olivenolje, paprikapulver, gurkemeie, pepper og kajennepepper til marinaden.
- La kjøttet ligge i marinaden minst 1 time.
- Tre kjøttet på spyd og grill/stek noen minutter på hver side.
- Snu og pensle ofte.
- Ris: Kok risen tetter anvisning på pakken, sammen med gurkemeie.
- Finhakk løken og skjær chilien i ringer (ta ut frøene).
- Bland sammen med risen og olivenolje.
- Server kjøtt og ris med sitronbåter.
Tips: En blanding av cherrytomater, oliven og marinert hvitløk er godt til.
Har du lyst på en annen rett med grillspyd byr vi på mange
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå