Sommerstopp for nyhetsbrevet

Det siste ukentlige nyhetsbrevet fra Apéritif før sommeren er nå sendt ut. Men som abonnent på noen av våre andre nyhetsbrev vil du likevel motta enkelte av dem. Her følger en oversikt over planlagte utsendelser og hvordan du selv kan endre hva du skal mo
Redaksjonen
27 Juni 2008 - 18:27

Selv om vi skriver juli, tar ikke Apéritif sommerferie. Noen av nyhetsbrevene tar imidlertid en pause. Mens andre kommer som vanlig. Her er oversikten samt forklaring på hvordan du selv kan endre hva du vil motta.
 
Dagens rett får du i perioden 30. juni til 3. august ikke tildendt som e-post, men du finner den hver eneste dag på våre nettsider.
 
Her følger en oversikt over planlagte utsendelser sommeren 2008:
 

Apéritifs nyhetsbrev i sommer:
• Ukens nyhetsbrev (mandager): Feriestopp fom. 1. juli. Oppstart 11. august.
• Dagens rett (mandag-fredag): Feriestopp fom. 30. juni. Oppstart 4. august.
• Ukens vin (tirsdager): Utsendelser hele sommeren. (Under kategorien "Gjensyn")
• Godbiter i pollisten (onsdager): Feriestopp fom. 26. juni. Oppstart 13. august.
• Ukens drink (fredager): Utsendelser hele sommeren.
• Kursmeldinger (variabel): Feriestopp. Oppstart etter 4. august.
 
Avslutte eller legge til et nyhetsbrev-abonnement?
Helt nederst i denne artikkelen finner du ut hvordan du selv enkelt kan endre dine abonnementer.

Les Apéritif på WAP i sommer
Send MAT til 2244 og du kan lese Apéritif på mobilen med wap. Et samarbeid mellom Telenor og Apéritif gjør det mulig også for deg.
 
Dagens rett, Ukens vin, og Ukens drink er noe av det du kan lese på mobilen din når du ikke sitter foran PC-en. Apéritif samarbeider med Telenor og gir deg denne unike muligheten til å følge med på alt som skjer innen mat og drikke.
 

Endring av nyhetsbrev-abonnementer
Dersom du ønsker å endre på noen av dine nyhetsbrev-abonnementer går du inn på hvilken som helst artikkel hos oss. Nederst i artikkelen legger du så inn fornavn, etternavn, postnummer, din registrerte e-postadresse (du finner den i alle nyhetsbrev du mottar fra oss) samt velger hvilke av våre nyhetsbrev du ønsker å abonnere på videre. Dine endringer vil ha umiddelbar virkning.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan du også lage cæsarsalat
Dagens rett

Slik kan du også lage cæsarsalat

Det finnes like mange oppskrifter på denne klassikeren som det finnes kokker. Men noen ting ha de felles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her