Søker hodet ditt på et fat

Måltidets Hus har engasjert headhuntere i jakten på den rette til det de kaller den viktigste matjobben i Norge, som administrerende direktør for det nasjonale kunnskapssenteret.
Redaksjonen
13 August 2009 - 16:00

Den rette er en dyktig kunnskapsleder, som ser verdien av å få ut synergien fra ulike matmiljøer.

- Vi leter etter en person som kan koble miljøer som spenner fra fiskeoppdrett langs norskekysten til nasjonale og internasjonale forskningsmiljø innen matområdet, sier Eirik Henningsen i interrimstyret Måltidets Hus og fortsetter:

- Samtidig vil kontakter mot annen kunnskap være interessant. Lederen for Måltidets Hus kan utvikle noe nytt, sammen med forskning, næringslivsaktører og offentlige instanser, sier han.
Ambisjonen er å etablere Måltidets Hus som en nasjonal og internasjonal innovasjonsarena for mat og måltidsnæringen.  For å nå målet kreves gode egenskaper som brobygger mellom ulike fagmiljø, fagkulturer og industriaktører.

Drømmekandidaten har erfaring fra og forståelse for forretningsdrift, gjerne fra en kunnskapsorganisasjon. Det stilles ikke krav til matfaglig bakgrunn, men over gjennomsnittelig interesse for mat og måltid er verdifullt.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia
Ukens drink

Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia

Med dansktappet rom og dansk hylleblomstlikør som en daiquiri i glasset kan bare høsten komme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det danske romeventyret
+

Det danske romeventyret

Hvis «dansk rom» høres utenkelig ut, ja, da har du ikke fulgt med. I dag finnes 15 danske destillerier som lager rom fra bunnen av. Og rom som importeres fra Karibia for å modnes i Danmark.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mens vi venter på at kulda tar skikkelig tak, er langhe nebbiolo den perfekte rødvinen
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rimelig rødvin med potensial
+
Ukens vin

Rimelig rødvin med potensial

Sannsynligheten for at du klarer å la den være i fred i kjelleren, er liten, så fristende er den allerede.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia
Ukens drink

Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia

Med dansktappet rom og dansk hylleblomstlikør som en daiquiri i glasset kan bare høsten komme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det danske romeventyret
+

Det danske romeventyret

Hvis «dansk rom» høres utenkelig ut, ja, da har du ikke fulgt med. I dag finnes 15 danske destillerier som lager rom fra bunnen av. Og rom som importeres fra Karibia for å modnes i Danmark.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett
Ukens kake

Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett

Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Forsiden akkurat nå - 5

Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken
Dagens rett

Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken

Kyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mens vi venter på at kulda tar skikkelig tak, er langhe nebbiolo den perfekte rødvinen
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her