La proffene lære deg hvordan du forbereder og gjennomfører en festmeny på beste mulige måte. Denne kvelden er det en 4-retters festmeny i vårlig drakt du får være med å lage.
Gjennom dette kurset lærer du hvordan du går frem for å lage kveldens meny på en perfekt måte.
Du lærer om og er med på:
Menyen du er med å forberede, og som du avslutningsvis denne kvelden får nyte til det fulle, finner du lengre ned på siden. Til alle rettene får du også servert vin nøye utvalgt av en av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen.
Dato og tid: Onsdag 22. april 2015, kl. 17.30 - ca. 22.30.
OBS: Kun 24 plasser.
Meny
Bølgen & Moi
Vårens favortittretter
22. april 2015
*
Speket og lettrøkt ørret
Ørreten røkes ved bordet.
Grønn asparges, sitronmajones, epleperler, løyrom
*
Pannestekt kamskjell
Jordskokk, soyasmør, agurk
*
Ramsløk- og sitronbakt kalvemørbrad
Nykål, løk, morkelsaus, pressede poteter
*
Grand Marnier isparfait
Ristede mandler, rabarbra consommé, syltet rabarbra, lune mandelkaker
Til alle rettene får du servert vin nøye
utvalgt av Toralf Bølgen
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver underveis i kurset• All drikke til bespisning under kurset
• 4-retters festmeny inkludert drikke
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium