Skaslien utvider

Familiebedriften Skaslien Gjestgiveri utvider og investerer 17 millioner kroner.
Redaksjonen
24 Juni 2008 - 15:00

Prosjektet er allerede i gang, og med en investering på 17 millioner kroner vil det nye Skaslien Gjestgiveri stå klart før julebordsesongen begynner i år.
 
Hotellavdelingen vil da bestå av 24 nye moderne rom i tillegg til de 16 opprinnelige.
 
Gjestgiveriet satser også på å gi sine trofaste bedriftskunder et bedre tilbud, og sammen med de nye funksjonelle hotellrommene, vil de kunne tilby en helt ny kurs- og konferanseavdeling.
 
Veiskille
Bedriften ble grunnlagt av Kirsten Skaslien i 1952. Opp igjennom årene har den utvidet seg og åpnet opp for ikke bare overnatting, men utleie av campinghytter, catering, restaurant og tilbud i form av kurs- og møterom.
 
Skaslien Gjestgiveri har blitt et kjent merkenavn og bedriften har markert seg på mange plan. I 2002 ble de kåret til Årets spisested langs veien.
 
Daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien, sier at bedriften i år sto ved et veiskille. De kunne velge å enten bygge ned, eller satse større. Det siste alternativet ble valgt og Skaslien møter framtidens krav med et mer moderne og funksjonelt tilbud som fortsatt bærer preg av den tradisjonelle stilen gjestgiveriet står for.
 
Ut på dato
- Rommene våre har gått ut på dato, og det skal vi gjøre noe med, sier Skaslien, og legger til at de er veldig glade for at de også vil kunne tilby handikaprom.
 
- Tilgjengelighet for alle er viktig for oss, og noe vi satser stort på, sier hun. 
 
Moderne
Større kursrom og moderne utstyr som tilfredsstiller dagens behov er det Skaslien Gjestgiveri vil tilby sine kunder fra høsten av. De sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet. Det nye kursrommet vil kunne romme 150 personer, men det kan også deles inn i to mindre rom, slik at det kan tilpasses mindre grupper.
 
Vil tilpasse
- Vi vil også tilpasse oss yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier Skaslien til Glåmdalen.
 
Skaslien skal bli et opplevelseshotell, og det planlegges aktiviteter tett opp mot lokal historie og attraksjoner i distriktet.
 
Skaslien vil også komme med flere tilbud til bedriftsmarkedet.
 
Men det er Skaslien som restaurant som fortsetter å være hovedattraksjonen.
 
Skaslien Gjestgiveri er kjent både i og utenfor distriktet for sin meny som er preget av vilt hentet lokalt fra skog, fjell, innsjø og elv.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fem priser til Trondheims barscene - tre av dem til Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar

Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar hentet tre av dem i årets Bartenders’ Choice Award i Stockholm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Spekesild og chips bare må prøves
Dagens rett

Spekesild og chips bare må prøves

Sild og poteter var det vi som nasjon overlevde på, og det kan vi fortsatt om innpakningen blir litt annerledes.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her