Reker og blåskjell, enten friske fra butikken, eller rester etter gårsdagen, er ryggraden i denne salaten. Om du ikke har lakserogn, kan den sløyfes eller erstattes med annen type rogn.
Dagens rett
Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
17 Mai 2024 - 23:00
Skalldyrsalat med lakserogn og basilikum
Fremgangsmåte
- Skjellene skrubbes godt og kokes i vann eller hvitvin med løk hvitløk.
- Riv salaten og rens rekene.
- Bruk en passende skål, legg salaten i bunn.
- Bland reker, skjell og lakserogn med løk, agurk, tomat og paprika.
- Legg oppå salatbladene.
- Pisk dressingen sammen.
- Drypp over skalldyrblandingen.
- Server med toast eller annet brød.
Fleree deilige skalldyrsalater du bør prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå