I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. I septembernummeret har vi møtte Ago(stino) Perrone som forteller om hvorfor The Connaught Bar er verdens beste.
Vi smaker på Tio Pepe som stadig henter flere godsaker fra sin enorme fino sherry-bodega, og bidrar dermed til at vinstilen nå er i vekst.
Vi ser på Priorat som nå kan se tilbake på 30 år med suksess etter comebacket.
I Dubai provoserer Orfali Bros Bistro med salat og lager ørkenbyens beste burger.
Tilbake i Norge besøker vi Christer Andersson og Anna Karenina Anda Barron som står bak Empress' portefølje av alkoholfrie alternativer. De velger aldri den letteste veien til målet.
Samme filosofi har Silje Linder-Finstad som med Bøler Sukkerkokeri laer godterier av det hun finner i naturen.
På restaurant Grøningen i matparadiset på Kvitsøy ønsker Karl Erik Pallesen velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 4. oktober 2022