Scandic med økologisk kaffe på alle sine hoteller i Norge

Fra juni i år får alle Scandics gjester servert økologisk kaffe. - Scandic har lenge jobbet med et frokostkonsept med flest mulig økologiske produkter. Nå er også kaffen på plass, sier Anders Hellegård, Coordinator F&B Operations. Den økologiske kaffen le
Redaksjonen
28 Juni 2005 - 01:00

Scandic har gjort seg bemerket med sin bevisste miljøprofil. Flere av kjedens hoteller er svanemerket, og i tillegg til omfattende miljøtiltak legges det vekt på sunn og "ren" mat. Økologiske produkter prioriteres og siden hver nordmann drikker i gjennomsnitt 160 liter kaffe i året, var det et naturlig skritt å tilby denne varen i en økologisk utgave.
 
Etterspørsel etter økologisk mat er i vekst, men Norge er allikevel på begynnerstadiet i forhold til en del andre land.
 
- Det finnes svært få økologiske varegrupper fra leverandørene tilpasset store innkjøpere. Derfor er vi svært glade for å ha fått en avtale med Joh. Johannson om å få levert den økologiske kaffen "coffea pura" til alle våre hoteller, sier Hellegård. - Vi er sikre på at dette blir godt mottatt av våre gjester.
 
Den økologiske kaffen er dyrket av små kaffebønder på tradisjonelt vis uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Kaffebærene håndplukkes bær for bær. Kaffen har en mild, behagelig og rund smak.
 
Kilde: Pressemelding fra Scandic

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her