I mars, nærmere bestemt 17.-21., går turen til Rhône for inntil 20 medlemmer. Her skal følgende produsenter besøkes: Chapoutier, Rostaing, Guigal, Vidal-Fleury, Jaboulet, Chave, Clape, Colombo og Graillot. Et tett, men utrolig spennende program. Alsace-turen som finner sted 21.-25. april er ikke mindre imponerende hva angår besøkslisten (foreløpig): Hugel, Dopff & Irion, Trimbach, Weinbach, Lucien Albrecht, Zind-Humbrecht og Marcel Deiss. Her er det også plass til 20 deltakere. Foreløpig pris pr person er satt til kr 5.600 + evt. enkeltromstillegg for begge destinasjoner. Endelige priser vil fremgå av invitasjonene som sendes til medlemmene i separat post. Det satses på mellomklassehotell. Transporten på stedet skjer med buss og er inkludert. Begge turene får for øvrig en oppbyggelig start i form av forberedende foredrag holdt på norsk jord av Arne Ronold, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Det kan bli rift om plassene derfor lønner det seg å melde seg på raskt. Det er ikke mulig å reservere plasser. Kun innbetaling av deltakeravgift gjelder som reservasjon (og den er bindende)! Ring sekretariatet på telefon 22 19 00 75 for nærmere opplysninger.
Rhône eller Alsace?
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenI siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj
Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potetgratengen. De vil garantert elske den.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele saken