I mars, nærmere bestemt 17.-21., går turen til Rhône for inntil 20 medlemmer. Her skal følgende produsenter besøkes: Chapoutier, Rostaing, Guigal, Vidal-Fleury, Jaboulet, Chave, Clape, Colombo og Graillot. Et tett, men utrolig spennende program. Alsace-turen som finner sted 21.-25. april er ikke mindre imponerende hva angår besøkslisten (foreløpig): Hugel, Dopff & Irion, Trimbach, Weinbach, Lucien Albrecht, Zind-Humbrecht og Marcel Deiss. Her er det også plass til 20 deltakere. Foreløpig pris pr person er satt til kr 5.600 + evt. enkeltromstillegg for begge destinasjoner. Endelige priser vil fremgå av invitasjonene som sendes til medlemmene i separat post. Det satses på mellomklassehotell. Transporten på stedet skjer med buss og er inkludert. Begge turene får for øvrig en oppbyggelig start i form av forberedende foredrag holdt på norsk jord av Arne Ronold, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Det kan bli rift om plassene derfor lønner det seg å melde seg på raskt. Det er ikke mulig å reservere plasser. Kun innbetaling av deltakeravgift gjelder som reservasjon (og den er bindende)! Ring sekretariatet på telefon 22 19 00 75 for nærmere opplysninger.
Rhône eller Alsace?
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 04. FebruarSmak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 20. Februar6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
-
Ledig plassKURS I Oslo, 01. MarsGlad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen
27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik piffer du opp fredagsbiffen
Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele saken