- Det stemmer at jeg skal overta lokalene til både Craigs kjøkken og Jans mat & vinhus, sier Sven Erik Renaa til Rogalands Avis.
I mars gikk Craigs konkurs, og Jans mat & vinhus er avviklet i løpet av sommeren.
I lokalene til Craigs blir det Renaas matbar, mens i lokalene til Jans blir det Renaas restaurant, i følge avisen.
Helt i toppsjiktet
I matbaren blir det åpnet kjøkken hvor en stor kullgrill blir sentral. Renaa satser på enkel mat i bistrostil.
Råvarene skal imidlertid være av toppkvalitet. Det skal serveres syv dager i uken både lunsj og kveld.
I underetasjen har Renaa større ambisjoner med restauranten. Helt i toppsjiktet i Norge, i følge avisen.
Jostein Medhus er ansatt som kjøkkensjef. Han kommer fra Kulinarisk Akademi og har blant annet arbeidet på Straen/Timbuktu, Oro og Hyatt i Singapore. Dessuten er Medhus kaptein på
det norske kokkelandslaget.
Foto: Gaute Gusrud