Vinteren er høysesong for sjømat, skalldyr og reker inkludert. Samtidig som det gir oss lengsler mot det som ikke er høysesong rent kvalitetsmessig, nemlig sommeren. Vent derfor ikke til sommeren med å meske deg med reker. Og la majonesen få en pause. Dette smaker mye bedre.
Dagens rett
Foto: (EFF)
Gi rekene en bedre behandling enn bare majones og loff
En enkel, men ikke mindre smakfull skalldyrrett er hva vi kan friste deg med i dag. Rekene blir ikke de samme etter dette.
16 Februar 2024 - 00:00
Reker med appelsin og basilikum
Fremgangsmåte
- Bland paprika, gressløk og appelsinbiter med rekene.
- Rør sammen limesaft, olivenolje, basilikum, chili, ingefær og hvitløk.
- Smak til med salt, pepper og ev. sukker.
- Anrett rekeblandingen sammen med frisk salat på serveringstallerkener og drypp dressingen over.
- Pynt med friske blad av basilikum.
Mange deilige oppskrifter med reker
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
81 POENG
Forsiden akkurat nå