Fortvil ikke om spekematen har ligget ute i romtemperatur og kanskje tørket litt. Smaken er den samme selv om utseendet ikke er det. Med rask varmebehandling er problemet løst, og du får en super rett til lunsj, middag eller kvelds dagen derpå.
Dagens rett
Foto: (Morten Brun)
Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
17 Mai 2024 - 22:59
Ravioli med ristet fenalår
Fremgangsmåte
- Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann etter anvisning på pakken.
- Kok eggene og la det så ligge i kaldt vann minst 3-4 minutter før du tar av skallet.
- Kok opp fløten med det smakstilsatte saltet i en kjele.
- Hell tinte erter i den varme fløten.
- Mos de med en stavmikser eller bruk en foodprocessor til det blir en jevn saus.
- Spe med litt kaldt vann dersom sausen er for tykk.
- Rist fenalåret lett i stekepanna.
- Server pastaen med grønn saus, fenalår og bløtkokt egg.
Tips: Har du friske urter eller persille, kan du gjerne ta med et par spiseskjeer av dette når du lager sausen. Det gir frisk og fin farge, og god smak.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget87 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå