Ramsay stenger restaurant

Gordon Ramsay stenger restauranten Angela Hartnett at the Connaught.
Redaksjonen
14 September 2007 - 17:00

Årsaken er at Ramsay ikke vil at restauranten skal lage mat til room service på londonhotellet The Connaught.
 
Restauranten er en del av hotellet og begge deler har den siste tiden vært stengt i forbindelse med oppussing. Planen var å åpne igjen i desember.
 
Gode kritikker
Men onsdag fortalte stjernekokken og TV-personligheten at restauranten ikke kommer til å bli åpnet igjen når oppussingen er ferdig.
 
Dette til tross for gode kritikker fra anmeldere, og en stor skare av kjendiser og toppolitikere som kunder.
 
To stjerner
Siden restauranten åpnet i 2002 har den fått to stjerner i Michelin-guiden. Den er drevet av Angela Hartnett.
 
Men Ramsay vil altså ikke at Hartnetts mat skal være tilgjengelig via room service. Dette skal hotellet ha krevd. Angela Hartnett skal i stedet åpne en ny restaurant, forteller hennes talsmann til britiske medier.
 
Spekulasjoner
Og med dette øker spekulasjonene om Ramsays karriere er på hell. Fortsatt i følge britiske medier, som man ofte skal ta med en klype salt.
 
Nylig mistet Ramsay topposisjonen i restaurantguiden Zagat, og restauranten hans i New York sliter med å tilfredsstille gjester og kritikere, skriver The Independent.
 
Stengte i Glasgow
I løpet av karrieren har Gordon Ramsay bare stengt en restaurant på grunn av dårlig lønnsomhet. Det var Amaryllis i Glasgow. Men kanskje blir det flere. Noen kritikere mener nemlig at han har åpnet for mange restauranter og at kvaliteten derfor svikter i blant.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede
+
Tester

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede

Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede
+
Tester

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede

Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Klar en klassiker: Kjøttkaker med kålstuing
Dagens rett

Klar en klassiker: Kjøttkaker med kålstuing

Vinteren er høysesong for tradisjonsrike middager. En slik er de gode gamle kjøttkakene som alle hevder at "mor" lager aller best. Her med både hjemmelaget saus og kåltuing.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her