Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Her sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenHer sørger gamle vinstokker for ekstra dybde
Det betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Francesco Marzola er Europas 7. beste
Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet
En varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken