Milde smaker trenger drahjelp som her i denne oppskriften, hvor en enkelt ingrediens gjør denne jobben, nemlig currypaste. Som altså er en ferdig blanding av urter og krydder, klart til bruk og som finnes i alle butikker.
Dagens rett

Foto: (iStock)
Farge og krydderkick er det vi trenger en torsdag i januar
Bak det uskyldige utseendet skjuler det seg et pent kick fra curry. Hvor sterkt det skal være, avgjør du selv.
04 Januar 2024 - 00:00
Pølsegryte med curry og crème fraîche

Fremgangsmåte
- Fres løk, paprika og purre i oljen til det er gyllent. Tilsett currypasten og fres den lett slik at smaken kommer godt fram.
- Rør inn crème fraîche, og gi det hele et oppkok.
- Ha i pølseskiver og hold alt varmt.
- Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk estragon. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.
- Server med godt grovbrød og smør.
Mange andre spennende gryteretter du bør prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå