Christian André Pettersen er ansatt som soussjef i restauranten Spiseriet i det nye Konserthuset i Stavanger.
Restauranten åpner fredag 24. august med et solid stjernelag på kjøkkenet, hvor kjøkkensjef Gunnar Hvarnes og assisterende kjøkkensjef Andreas Myhrvold har hentet inn fjorårets NM-vinner og vinner av årets nordiske mesterskap i kokkekunst.
LES OGSÅ: Rogaland beste land i Nordisk
I tillegg har Pettersen vært medlem av det norske kokkelandslaget for juniorer siden 2009. 23-åringen kommer nå fra stillingen som Soussjef hos Charles&De i Sandnes.
LES OGSÅ: Vant NM i kokkekunst
Det er Maestro F&B AS har ansvaret for all servering av mat og drikke knyttet til Stavanger konserthus.
– Spiseriet har ambisjoner om å bli ditt nye favorittsted. Ett sted du tar med dine kunder, din kjære, møte venner. Før eller etter en konsert, eller bare for å spise og drikke godt, melder daglig leder for Maestro F&B, Gunvar Wie, i en pressemelding.