For denne paien bruker både bacon, kylling, egg og spinat. Som alle er ingredienser vi bruker i påskemenyen. Eller som er lette å få tak i om du er på vei hjem til et tomt kjøleskap.
Dagens rett
Foto: (JuliaKa)
Påsken avsluttes med en solid restepai
Påskepai er en perfekt og enkel middag som sørger for å bruke opp det du har i huset - uansett om du allerede er hjemme eller fortsatt er på tur.
01 April 2024 - 00:00
Påskepai med bacon, kylling og spinat
Fremgangsmåte
- Smuldre smør og mel og tilsett vann til smidig deig eller legg butterdeig til tining.
- Kjevle deigen ut til en sirkel som er større enn paiformen.
- Legg deigen oppi den smurte formen og skjær bort evt overflødig deig langs kanten.
- Forstek paibunnen i ca. 15 minutter ved 200 °C.
- Klipp bacon i biter og finhakk løk. Fres det i en panne.
- Riv og skjær kyllingkjøttet i biter. Fordel alt godt på den forstekte paibunnen.
- Grovhakk spinat og fordel oppå.
- Hell over sammenvispet egg, melk salt og pepper.
- Dryss revet ost på toppen.
- Stek paien videre i ca. 25 minutter, eller til den er gyllenbrun.
- Server paien lun med en god salat til.
Mange flere lekre paier finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 209.50 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå