Bli med på østerssafari i Vadehavet
Foto: (vadehavscentret.dk)

Bli med på østerssafari i Vadehavet

I den danske delen av Vadehavet er det østers i tonnevis, og ved lavvann tørrlegges østersbankene slik at man fritt kan plukke delikatessen opp fra sandbunnen. De kan spises på stedet, eller på en lokal restaurant med kreativ garnityr.
18 Juli 2024 - 08:51

Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.

Les vilkårene her.

Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du klassikeren Moscow Mule
Ukens drink

Slik lager du klassikeren Moscow Mule

Moscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blander du epler og plommer, får du en annen smak på paien
Ukens kake
Eple- og plommekake med appelsin og vaniljekrem

Blander du epler og plommer, får du en annen smak på paien

Spesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kombinasjonen av kylling, mozzarella, tomat og pesto er vel testet ut - også som smørbrød
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 4

Drinken kamikaze må ikke shotes, og er egentlig en margarita med vodka
Ukens drink

Drinken kamikaze må ikke shotes, og er egentlig en margarita med vodka

Denne ukens drink har et litt spesielt navn, men den er ikke så skummel som navnet antyder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du har smakt denne biffsalaten, er du solgt
Dagens rett
Thaiinspirert biffsalat

Når du har smakt denne biffsalaten, er du solgt

Denne thaiinspirerte biffretten er avhengighetsskapende. Du må love å prøve ut denne spennende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Noen av de aller mest historiske vinene fortsetter å imponere
+
Godbiter i pollisten

Noen av de aller mest historiske vinene fortsetter å imponere

I ny årgang demonstrerer de sin unike historie i enda større grad enn før.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her