Bli med på en smaksrik aften med nydelig mat fra Prensa Pintxos kombinert med 6 viner fra den kjente produsenten, François Lurton.
Prensa Pintxos mål er å fange den enkle nytelsen gjennom retter inspirert av den kulinariske kreativiteten til moderne pintxos-barer. Kjøkkensjefen, Aitor Urquiza Villate, har en ekte lidenskap for mat, hentet fra barndommens dager sammen med bestemoren på kjøkkenet. Aitor har smakt seg gjennom vinene og komponert en egen meny for kvelden.
François Lurton er et fremtredende navn i vinverdenen, spesielt anerkjent for sin suksess med druen Sauvignon Blanc fra Domaine Les Fumées Blanches. Han representerer den fjerde generasjonen av Lurton-familien, som har produsert viner i Bordeaux siden 1897. Etter over 25 år i toppen av vinbransjen fortsetter François å være en sentral skikkelse.
Lurton har ikke begrenset seg til Frankrike, men har utforsket vinproduksjon i Argentina, Chile, Spania og hjemlandet. Hans globale perspektiv har ført til vellykkede investeringer i vinmarker og etablering av nye vingårder, og i dag skaper han suksessfulle viner i fire land. Som aperitif får du servert en vin fra Lurtons Chilenske eiendom.
På Domaine Les Fumées Blanches har François Lurton iverksatt økologiske prinsipper i vinmarkene, med fokus på å fremheve den unike karakteren i hver parsell. Vinområdet Côtes de Gascogne, kjent for dyrking av grønne druer, har blitt et kjerneområde for Lurtons pionerånd og dedikasjon til kvalitet.
Din vinguide gjennom denne kvelden, Manon Lledo, er François Lurtons Export Manager. Hun er lidenskapelig opptatt av vinverdenen og søker å fordype seg i dens hyggelige atmosfære, glede og kontinuerlige læring. Etter å ha fullført en Master of Science i vinledelse ved School of Wine and Spirit Business i Burgund, har Manon utforsket internasjonale praksisplasser, inkludert steder som Mendoza i Argentina, Hong Kong og Stellenbosch i Sør-Afrika.
Gå ikke glipp av denne utrolige mat- og vinopplevelsen. Ta med deg noen du er glad i på en smakfull aften!Kveldens meny. Endringer kan forekomme
Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekrt. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset