I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Vi har besøkt Eduardo García på Màximo Bistrot i Mexico by, kjent som Latin-Amerikas favorittkokk. Men det er ikke bare den høye kvaliteten på maten som gjør at stedet skiller seg ut.
Stockholmsbaren Lucy’s Flower Shop skiller seg også har skapt et minimalistisk drinkkonsept som hylles langt utenfor Norden takket være geniale kombinasjoner av få ingredienser.
Revitalisering av veletablerte druesorter, tilpassing til klimaendringer og økologisk dyrking står høyt på prioriteringslisten for Sicilias vinprodusenter.
Etna har vist vei for Sicilia. Og Marco de Grazia på Terre Nere er en pionerne. Som fortsetter å lage vin nær smertegrensen nær.
En av Sicilias største perler er de Eoliske øyer. De byr på et paradislignende landskap, vakre hotell og noen av Italias mest lovende unge kokketalenter.
Om armagnac er en liten aktør i den store sammenhengen, har druedestillatet mer karakter enn de fleste, og fortjener å få en langt større plass enn hva det har i dag.
Det begynte med en interesse for kaffe. I dag driver ekteparet Marianne og Ronny Fredbo Austad Kaffibrenneri, men foreløpig har de ingen ambisjoner om å vokse ut av garasjen.
The Broth Company lager helt naturlig fremstilt kraft som kan drikkes som den er, varm eller kald, brukes som ingredienser i drikke, eller brukes i matlaging.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 8. november 2022