Nytt konsept i Stavanger

Prisen er rundt åtte millioner kroner. Med den summen skal 2325 på Strandkaien i Stavanger bli et interessant sted.
Redaksjonen
30 April 2008 - 15:00

2325 er gatenavnet der stedet ligger. Det handler om et nytt klubbkonsept, og det er folkene bak restauranten Tango som står bak. De to er Aslak Dalehaug og Kjartan Skjelde. I tillegg er huseier Tjelta Eiendom med på satsingen.
 
- Dette skal bli et sted der man kommer tidlig, ved 23-tiden, sier daglig leder Aslak Dalehaug.
 
Vin
Konseptet skal lokke folk med god vin. I tillegg kommer flott utsikt og avslappet miljø. Men er folk sultne er det lite å hente. Det blir nemlig ikke matservering.
 
- Ved ett-tiden trekker vi for gardinene, sier Dalehaug til Stavanger Aftenblad.
 
Da går stedet fra å være en lounge til mer nattklubbaktig.
 
Det har tatt lang tid å gjøre tredje etasje - over nåværende Tango og Cementen -  klart for gjester. Det har heller ikke vært billig.
 
- Prislappen nærmer seg åtte millioner kroner. Det beklagelige er at det folk ser, har kostet minst. Men, for å få det beste, må vi engasjere de beste, sier Dalehaug.
 
Kult
- Vi skal ha et uttrykk som gjør at folk tenker «her var det kult» når de kommer inn. Det er en gjennomført tanke bak interiøret og utførelsen, sier han.
 
Lysene skal spille en hovedrolle i konseptet. Dessuten er det brukt mye penger på lyd.
 
Åpningsdatoen er ikke endelig fastsatt, men det blir enten i juni eller august.
 
Juli er nemlig sommerferiemåned.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her