Nytt konsept i Stavanger

Prisen er rundt åtte millioner kroner. Med den summen skal 2325 på Strandkaien i Stavanger bli et interessant sted.
Redaksjonen
30 April 2008 - 15:00

2325 er gatenavnet der stedet ligger. Det handler om et nytt klubbkonsept, og det er folkene bak restauranten Tango som står bak. De to er Aslak Dalehaug og Kjartan Skjelde. I tillegg er huseier Tjelta Eiendom med på satsingen.
 
- Dette skal bli et sted der man kommer tidlig, ved 23-tiden, sier daglig leder Aslak Dalehaug.
 
Vin
Konseptet skal lokke folk med god vin. I tillegg kommer flott utsikt og avslappet miljø. Men er folk sultne er det lite å hente. Det blir nemlig ikke matservering.
 
- Ved ett-tiden trekker vi for gardinene, sier Dalehaug til Stavanger Aftenblad.
 
Da går stedet fra å være en lounge til mer nattklubbaktig.
 
Det har tatt lang tid å gjøre tredje etasje - over nåværende Tango og Cementen -  klart for gjester. Det har heller ikke vært billig.
 
- Prislappen nærmer seg åtte millioner kroner. Det beklagelige er at det folk ser, har kostet minst. Men, for å få det beste, må vi engasjere de beste, sier Dalehaug.
 
Kult
- Vi skal ha et uttrykk som gjør at folk tenker «her var det kult» når de kommer inn. Det er en gjennomført tanke bak interiøret og utførelsen, sier han.
 
Lysene skal spille en hovedrolle i konseptet. Dessuten er det brukt mye penger på lyd.
 
Åpningsdatoen er ikke endelig fastsatt, men det blir enten i juni eller august.
 
Juli er nemlig sommerferiemåned.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her