Nyheter i mai

Apéritif gir deg internasjonale nyheter om vin, brennevin og annet godt drikke ved å overvåke andre mediers nyhetssider. Siden blir kontinuerlig oppdatert med det redaksjonen finner av spennende ting ute i den store verden.
Redaksjonen
30 Mai 2001 - 02:00

Uke 22

(Reuters - 05/31/01)

(Sarah Diston - 05/31/01)

(Wine Spectator - 05/30/01)

(just-drinks  - 05/30/01)

(Financial Times - 05/30/01)

(Hotel Online - 05/30/01)

(Business Wire - 05/30/01)

(ABIX - 05/30/01)

(ANM - Europe - 05/29/01)

(The Marlborough Express - 05/29/01)

(The Waikato Times- 05/29/01)

(Australian Financial Review - 05/28/01)

(The Marlborough Express - 05/28/01)

(South African Wine - 05/27/01)

(just-drinks - 05/25/01)

Uke 21

(just-drinks.com - 05/23/01)

(just-drinks.com - 05/23/01)

(decanter.com - 05/23/01)

(The New Zealand Herald - 05/23/01)

(fresnobee.com - 05/23/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/22/01)

(www.northernlight.com - 05/22/01)

(www.sptimes.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/21/01)

(decanter.com - 05/21/01)

(winespectator.com - 05/21/01)

Uke 20

(independent.co.uk - 05/20/01)

(pressdemocrat.com - 05/19/01)

(theage.com.au - 05/19/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Tony Baker - 05/15/01)

(Chris Brook-Carter - 05/15/01)

(The Chicago Sun Times - 05/15/01)

(AFP - 05/15/01)

(Sydney Morning Herald - 05/15/01)

(The New Jersey Record Online - 05/15/01)

(Wine Spectator - 05/14/01)

(Wine Spectator - 05/14/01)

(Decanter - 05/14/01)

Uke 19

(Estrategia/SABI - 05/10/01)

(Reuters - 05/10/01)

(Reuters - 05/10/01)

(Arnold Kirkby - 05/10/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Sarah Diston - 05/08/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Associated Press - 05/08/01)

(Sarah Diston - 05/08/01)

(Business Week - 05/08/01)

(Financial Times - 05/08/01)

(Dow Jones - 05/08/01)

(The Times - 05/07/01)

(yahoo.com - 05/07/01)

(Stockhouse - 05/07/01)

Uke 18

(thetimes.co.uk - 05/04/01)

(just-drinks.com - 05/04/01)

(just-drinks.com - 05/04/01)

(winespectator.com - 05/04/01)

(winespectator.com - 05/04/01)

(decanter.com - 05/03/01)

(decanter.com - 05/03/01)

(just-drinks.com - 05/03/01)

(theadvertiser.com - 05/03/01)

(just-drinks.com - 05/03/01)

(winespectator.com - 05/02/01)

(decanter.com - 05/02/01)

(latimes.com - 05/02/01)

(ft.com - 05/02/01)

(napanews.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(decanter.com - 05/02/01)

(pressdemocrat.com - 05/02/01)

(scotsman.com - 05/01/01)

(Asia Pulse - 05/01/01)
 

(AFX News - 05/01/01)

(just-drinks - 05/01/01)
 

(The Advertiser - 05/01/01

(just-drinks - 05/01/01)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her