Nyheter i mai

Apéritif gir deg internasjonale nyheter om vin, brennevin og annet godt drikke ved å overvåke andre mediers nyhetssider. Siden blir kontinuerlig oppdatert med det redaksjonen finner av spennende ting ute i den store verden.
Redaksjonen
30 Mai 2001 - 02:00

Uke 22

(Reuters - 05/31/01)

(Sarah Diston - 05/31/01)

(Wine Spectator - 05/30/01)

(just-drinks  - 05/30/01)

(Financial Times - 05/30/01)

(Hotel Online - 05/30/01)

(Business Wire - 05/30/01)

(ABIX - 05/30/01)

(ANM - Europe - 05/29/01)

(The Marlborough Express - 05/29/01)

(The Waikato Times- 05/29/01)

(Australian Financial Review - 05/28/01)

(The Marlborough Express - 05/28/01)

(South African Wine - 05/27/01)

(just-drinks - 05/25/01)

Uke 21

(just-drinks.com - 05/23/01)

(just-drinks.com - 05/23/01)

(decanter.com - 05/23/01)

(The New Zealand Herald - 05/23/01)

(fresnobee.com - 05/23/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(decanter.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/22/01)

(www.northernlight.com - 05/22/01)

(www.sptimes.com - 05/22/01)

(just-drinks.com - 05/21/01)

(decanter.com - 05/21/01)

(winespectator.com - 05/21/01)

Uke 20

(independent.co.uk - 05/20/01)

(pressdemocrat.com - 05/19/01)

(theage.com.au - 05/19/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Reuters - 05/15/01)

(Tony Baker - 05/15/01)

(Chris Brook-Carter - 05/15/01)

(The Chicago Sun Times - 05/15/01)

(AFP - 05/15/01)

(Sydney Morning Herald - 05/15/01)

(The New Jersey Record Online - 05/15/01)

(Wine Spectator - 05/14/01)

(Wine Spectator - 05/14/01)

(Decanter - 05/14/01)

Uke 19

(Estrategia/SABI - 05/10/01)

(Reuters - 05/10/01)

(Reuters - 05/10/01)

(Arnold Kirkby - 05/10/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Sarah Diston - 05/08/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Reuters - 05/08/01)

(Associated Press - 05/08/01)

(Sarah Diston - 05/08/01)

(Business Week - 05/08/01)

(Financial Times - 05/08/01)

(Dow Jones - 05/08/01)

(The Times - 05/07/01)

(yahoo.com - 05/07/01)

(Stockhouse - 05/07/01)

Uke 18

(thetimes.co.uk - 05/04/01)

(just-drinks.com - 05/04/01)

(just-drinks.com - 05/04/01)

(winespectator.com - 05/04/01)

(winespectator.com - 05/04/01)

(decanter.com - 05/03/01)

(decanter.com - 05/03/01)

(just-drinks.com - 05/03/01)

(theadvertiser.com - 05/03/01)

(just-drinks.com - 05/03/01)

(winespectator.com - 05/02/01)

(decanter.com - 05/02/01)

(latimes.com - 05/02/01)

(ft.com - 05/02/01)

(napanews.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(just-drinks.com - 05/02/01)

(decanter.com - 05/02/01)

(pressdemocrat.com - 05/02/01)

(scotsman.com - 05/01/01)

(Asia Pulse - 05/01/01)
 

(AFX News - 05/01/01)

(just-drinks - 05/01/01)
 

(The Advertiser - 05/01/01

(just-drinks - 05/01/01)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her