Basisutvalget: Varenr. 13025 Rheinhessen Silvaner Trocken 1996. Tyskland, Rheinhessen. Hvit tørr. Lettere strågul farge med grønn dominans. Varm, litt multe på duft. Fin frukt og noe syre på smak. Kr. 75,10 Testutvalget: Varenr. 11227 Köwericher Laurentiuslay Spätlese Trocken 1996. Tyskland, Mosel. Hvit tørr. Riesling. Middels strågul farge. Stor, kjølig Rieslingpreget duft. Utpreget syrlighet og relativt lang ettersmak. Kr. 116,50 Varenr. 11228 Kreuznacher Kronenberg Auslese 1996. Tyskland, Nahe. Hvit søtlig. Optima og Riesling. Lys grønnpreget farge. Ung, dempet stikkelsbær på duft. Ung smak, god sødme. Utviklingspotensiale. Kr. 89,90
Nye tyske hvite
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Disse boksvinene er best blant 210 testet
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenVinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Disse boksvinene er best blant 210 testet
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Moden barbaresco til knallpris
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele saken