Basisutvalget: Varenr. 13025 Rheinhessen Silvaner Trocken 1996. Tyskland, Rheinhessen. Hvit tørr. Lettere strågul farge med grønn dominans. Varm, litt multe på duft. Fin frukt og noe syre på smak. Kr. 75,10 Testutvalget: Varenr. 11227 Köwericher Laurentiuslay Spätlese Trocken 1996. Tyskland, Mosel. Hvit tørr. Riesling. Middels strågul farge. Stor, kjølig Rieslingpreget duft. Utpreget syrlighet og relativt lang ettersmak. Kr. 116,50 Varenr. 11228 Kreuznacher Kronenberg Auslese 1996. Tyskland, Nahe. Hvit søtlig. Optima og Riesling. Lys grønnpreget farge. Ung, dempet stikkelsbær på duft. Ung smak, god sødme. Utviklingspotensiale. Kr. 89,90
Nye tyske hvite
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenTo supre viner i basis fra denne superkvinnen
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Store flasker i basis til knallpris
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele saken