Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.
Redaksjonen
01 Juli 2005 - 01:00

Det er en erfaren hotell- og restaurantleder Mack Ølbryggeri nå ansetter som ny salgs- og markedsdirektør. Kari H. Slaattelid har lang erfaring fra virksomheter både i Tromsø og i andre deler av landet. De siste fire årene har hun vært daglig leder og ansvarlig redaktør for TVTromsø.
 
Slaattelid er utdannet blant annet på Norsk hotellhøgskole og gjennom A-Pressens topplederprogram. Hun har blant annet vært salgssjef på Grand Nordic Hotell Tromsø, daglig leder for Dickens i Bergen og hotelleder ved Bardufosstun kurs- og treningssenter.
 
Slaattelid skal bidra til å utvikle salgs- og markedsapparatet til bryggeriet, både strategisk og operativt, og vil være en del av ledergruppen i selskapet.
- Kari H. Slaattelid har de kvaliteter vi søkte etter hos vår nye direktør. Den solide erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og hennes evne til å snu TVTromsø fra et underskuddsforetak med uviss framtid, til et sunt selskap med en solid posisjon i markedet, veide tung da vi besluttet å ansette henne, sier administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.
 
Han trekker spesielt fram hennes aktive og systematiske salgs- og markedsarbeid, kombinert med sunn kostnadsstyring, da hun ledet snuoperasjonen i TV-selskapet.
- Som en kjent merkevare, med produkter de fleste har en mening om, var det viktig å finne en salgsleder med kompetanse på markedskommunikasjon. Slaattelids mediebakgrunn og erfaring med blant annet å bygge merkevaren TVTromsø, vil være til hjelp for Mack i vår videre prosess med å bygge og posisjonere våre produkter og selskapet, sier Bredrup.
 
Mack er et av landsdelens sterkeste merkevarer og bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper.
- Dette er den mest spennende og samtidig mest utfordrende stillingen innen salgs- og markedsføring i Nord-Norge. Jeg ser fram til å starte arbeidet med å løfte denne tradisjonsrike virksomheter videre, samtidig som jeg er ydmyk overfor de verdier som er bygget i bryggeriets kvalitetsprodukter gjennom mer enn 125 år, sier Kari Slaattelid. Hun vil tiltre stillingen senest 1. oktober.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her