Ny aksjonær på Sanderstølen

En ny aksjonær har kommet inn på eiersiden ved Sanderstølen høyfjellshotell.
Redaksjonen
03 Mars 2009 - 18:00

De fire investorene fra Grenland som for et drøyt halvår siden ble ufrivillige eiere av Sanderstølen høyfjellshotell har fått en ny medeier til hotellet.
 
Investorene måtte dele eierskapet med konkursrytteren Stein Skau-Jacobsen.
 
Tok opp lån
De fire investorene spyttet høsten 2008 inn fem millioner kroner i aksjekapital i sitt nyetablerte og felles eide Golsfjellet Holding AS. I tillegg tok de opp lån på ti millioner kroner.
 
Deretter ble pengene overført som lån til Sanderstølen høyfjellshotell med håp om en eventyrlig avkastning på tomtesalg.
 
Bråk og uro
Men det gikk ikke slik. Etter flere måneders bråk og uro er Skau-Jacobsens selskaper nå innlevert skifteretten for oppløsning. Bobestyreren har solgt hans halvpart av hotellaksjene videre til Fjeller Eiendom AS i Oslo.
 
Fjeller Eiendom fikk tilslaget på 50 prosent av aksjene for 150 000 kroner.
 
Ikke pent behandlet
- Hotellet er ikke blitt behandlet pent de siste årene. Nå må vi sette oss sammen og få dette stedet opp å gå. Det må hentes inn mer penger for å få tingene på plass, sier Per Kristian Fjeller i Fjeller Eiendom AS til TA.
 
Han sier salgsprospektet for hotellet er trukket tilbake.
 
Sanderstølen høyfjellshotell satt med en langsiktig gjeld på nær 40 millioner kroner ved utgangen av 2007 og inntjeningen var dårlig både det året og siste år.
 
Som følge av turbulens på eiersiden og dårlig drift sliter hotellet med et dårlig rykte.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her