I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Nye Plah kan uten problem kalles Thaitempel på norsk. Med Plah 2.0 har Terje Ommundsen skapt en helt unorsk restaurant, som heller ikke er typisk thai.
Med høstens menyer og konsepter med Drinker til ettertanke tar Chris Grøtvedt og hans team *ism i en ny retning. En drink er ikke lenger bare en drink, men skal sette spor etter seg og vekke debatt.
Carolyn og Jean-Claude Martin på Creation Wines er Mer enn en vinprodusent og nøyer seg ikke bare med å ha skapt et nytt vinområde i Sør-Afrika, å redde landets vinindustri fra virusplager og å lage god vin. Alt de gjør handler om å gi noe tilbake til lokalmiljøet og sine ansatte.
Ild er den sjette smaken på restauranten Knystaforsen. Å lage mat over åpen ild skaper helt nye smaksopplevelser, og forandrer seg etter om det er snakk om ved av bjørk, bøk eller eik. Det har dessuten gitt en Michelin-stjerne.
Med 40 bryggerier får «Gøteborg-fenomenet» ølfolket til å klø seg i hodet. Nye bryggerier, barer og konsepter dukker opp – også hos et av byens mest anerkjente håndverksbryggerier, Poppels, som nå har verdens største park av eikefat beregnet på pilsner.
Markgräflerland er den minst kjente og den minst tyske av alle tyske vinregioner. Og dermed Tysklands mest interkulturelle vinregion Som likevel, og kanskje nettopp derfor har en helt unik signatur.
Kjøkkensjef og eier av tostjerneren Stucki i Basel, Tanja Grandit, har en unik kjøkkenstil med ensfargete og ekstremt aromatiske retter, men er samtidig langt mer enn en dyktig kokk.
Sveits er mer enn et paradis for norske skatteflyktninger. De er også ledende innen å utvikle druesorter med økt motstandskraft overfor sykdommer, bedre kjent som PiWi.
Parabere betyr 8000 kvinner fra 60 nasjoner som alle deler organisasjonens mål om bedret kjønnsbalanse og mangfold på alle nivåer i servicenæringen.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 6. desember 2022