Nersnæs går til Bølgen & Moi

Ola Nersnæs forlater T. Storm & Sønner og overtar som daglig leder på Bølgen & Moi Briskeby i Oslo. Nersnæs har vært med på å skape en eventyrlig vekst for blant annet Bache Gabrielsen og økt salget fra beskjedne 30 000 helflasker i - 95 til hele 1 250 00
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 02:00

- Jeg har hatt en utrolig utfordrende og spennende jobb i T. Storm & Sønner. Nå gleder jeg meg til å gå tilbake til restaurantbransjen hvor jeg opprinnelig kom fra. Det skjer veldig mye hos Bølgen & Moi og å få være med på det blir ikke mindre utfordrende, sier Ola Nersnæs som blant er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt.
 
Det er Bjørn Moi, Tronds bror, som har hatt ansvaret for Bølgen & Moi Briskeby frem til nå. Han overtar satsingen bedriften gjør med ny restaurant i Kristiansand. Alt i alt omsetter bedriften for hele 110 millioner kroner, mens Briskeby står for ca 30 prosent og har i dag 35 ansatte. Alle mål så langt i Oslo er nådd over forventing. Nersnæs oppgave blir selvfølgelig å kjøre kraftstasjonen videre, kvalitetsikre produktet og å utvikle konseptet videre.
 
Hvem som overtar etter Nersnæs i T. Storm & Sønner er ikke klart i skrivende stund. Firmaet hadde i fjor en omsetning eks avgifter på 150 millioner kroner og 10 årsverk. Det er med andre ord ingen puslete importørvirksomhet som skal ha ny daglig leder. Bache Gabrielsen har vokst enormt siden - 95 da Nersnæs gikk inn som daglig leder i forbindelse med at Haugen-Gruppen kjøpte virksomheten av Jan Storm som nylig dessverre altfor tidlig gikk bort.
- Vi sitter i dag på en portefølje med meget gode merkenavn som blant andre Bollinger, Lindemans, Santa Carolina og selvfølgelig Bache Gabrielsen, sier Nersnæs som overtar styringen på Briskeby i slutten av mai.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå får fiskebollene konkurranse
Dagens rett
Fiskegryte med frikassesaus

Nå får fiskebollene konkurranse

Om fiskeboller i hvitsaus er det eneste familien vil ha av fisk, skal du overbevise dem med denne oppskriften på fiskefrikassé.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her