De driver allerede Oro, Brasserie Blanche, Cru og Haga. Nå skal to av Norges beste kokker åpne ny restaurant i Nobels Fredssenter i Oslo.
Restauranten med det treffende navnet Alfred åpner fredag 11. juni med uteservering utenfor lokalene hvor Pascal har holdt til i fem år, skriver Aftenposten Aften.
Etter det starter arbeidet med en liten gourmetavdeling. Alfred street gourmet, utenfor senteret med plass til 35 personer. Fra 20. juni blir det tykke hvite duker, pergola og servering av 3,5 og 7-retter som på Oro restaurant. I slutten av august er arbeidet med restauranten innendørs ferdig.
- Menyen skal følge årstidene og utstillinger på Fredssenteret. Gjestene vil få tips, råd og sitater fra fredsprisvinnere. Nå pågår det en utstilling med alle fredsprisvinnerne, og i forbindelse med fotball-VM lager vi favorittrettene til de fire afrikanske vinnerne. Så autentisk som mulig, opplyser Pal.