Medlemsliste pr. 13. september 2000

Oversikten vil bli oppdatert med email-adresser og eventuelle webadresser fortløpende. Adresselisten kan ikke benyttes til utsendelser uten styrets godkjennelse.
13 September 2000 - 12:16

Vil du søke etter et bestemt navn, kan du trykke Ctrl og bokstanven f samtidig. Da får du opp en liten boks som gir deg mulighet til å skrive inn navnet du søker etter. Når du har gjort det, trykker du OK.

Medlemmene ligger sortert alfabetisk etter fornavn.

Error while parsing bodytext as xml: The element type "TR" must be terminated by the matching end-tag "".

Adalsteinn Arnar Johannesson

Eugenies Gt 4

0168

Oslo

Andrè Eriksson

Smedstusvingen 10

1480

Slattum

Andreas Petassis

Trudvangveien 21

0363

  Oslo

Ann Jorunn G. Samuelsen

Leiv Eriksonsgt. 54

4009

Stavanger

Ann Kristin Mossberg

Union Hotel  As

6216

Geiranger

FIXME: Link format not implemented: <link TARGET="_blank">Anna-Karin Blomgren

Frognerveien 46

0266

Oslo

Ann-Christin Aasum

Olav Kyrresgt. 8

0273

Oslo

Anne Koppang

Druen Vinstue

Stranden 1

0250

Oslo

Anne Lise Solberg

Eilert Sundtsgt. 40 Leil. 301

0355

Oslo

Anne Mette Kahrs

Dalssvingen 15a

1285

Oslo

Anne Mette Tobru

Sverdrupsgt. 15

0559

Oslo

Anne Aaberge Eide

Skogveien 158 A

1320

Stabekk

Anne-Beate Johnsrud

Rabbaveien 30

3500

Hønefoss

Arild Kowalewski

Nordbyveien 78

3083

Drammen

Arne Egge

Ålhus

6847

Vassenden

Arne Renshus

Wadahl Høyfjellshotell

2645

Harpefoss

Arnt E. Winje

Fagerborggt. 48 A

0360

Oslo

Arnt Mathias Arntzen

North Cape Wine

Pb 73

9700

Lakselv

Asbjørn Borge

Nordåsbrotet 105

5041

Nordås

Atle Einar Iversen

T. Storm !amp! Sønner

Pb 148 Økern

0509

Oslo

Berit Sørensen

Minneveien 5

1512

Moss

Bjørn Bothne

Bjørn Johnsson

Harald Skjolds Vei 10a

5236

Rådal Bergen

Bjørn Sanden

  Røkebergvn. 111

3320

Vestfossen

Britha Stenholm

Helgesens gt. 12

0553

Oslo

Bård Karlsen

Lille Populær

Fr. Stangs Gt. 41

0264

Oslo

Caroline Ma

Risløkkevn. 55

0583

Oslo

Cathinka Dege

Hiltonåsen 68

1312

Sandvika

Christer Berens

Slemmestadveien 482

1390

Volden

Christine Loven

VinCompagniet As

Pb 2553 Solli

0202

Oslo

Christine Rein

Fauchaldsgt 3

0365

Oslo

Christopher Moestue

Vibes Gt 22

0356

Oslo

Cicilie Hjertvig

Dronningensgt.  60

7012

Trondheim

Claus Guldbrand

Horpenveien 12

3053

Steinberg

Dag E. Tjersland

Ruseløkkvn. 60, oppg. 4

0251

Oslo

Dan Lystad

Gjøvikgt 4a

0437

Oslo

Dorrit Vigsø

Opplæringskontoret For Hotell- og Restaurantfaget i Oslo

Marstrandsgt 13

0566

Oslo

Eli Aronsen

WineTailor AS

Torshovgt 7

0476

Oslo

Eli Beate Kvalsund

Hekkvei 1

0571

Oslo

Elisabeth Bryne

Sola Strand Hotel

4050

Sola

Ellen Mohaugen

Krusebyveien 92

1540

Vestby

Espen Wellin Larsen

Waldemar Thranes gt. 11

0171

Oslo

Eva Kjersem

Dr. Holms Hotel

3580

Geilo

Finn Solberg

Skogholtveien 26

1178

Oslo

Finn V. Lothe

Lothes Mat og Vinhus

Pb 196

5501

Haugesund

Fritz G. Samuelsen

Sidensvansen 8a

3600

Kongsberg

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis
Dagens rett
Honningglasert pinnekjøtt på thaivis

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis

Har du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her