Månedens leverandør juli 2001

Brand Partners er nå, sammen med resten av Scandinavian Beverage Group, på plass i nye lokaler i Hoffsveien 70 på Smedstad i Oslo. Gruppen skiftet navn fra Norwegian Beverage Group etter at de slo seg sammen med svenske Bibendum AB sent i fjor. Brand Part
Redaksjonen
28 Juni 2001 - 02:00

Brand Partners AS var det første firmaet i Norge som fikk importlisens for vin og brennevin. Firmaet ble grunnlagt så sent som i januar 1995 som starten på et fruktbart samarbeid mellom det franske storkonsernet Pernod Ricard og den etter hvert svært så oppegående vin- og brennevinsgruppen Norwegian Beverage Group (NBG). Erik Amundsen ble hentet fra Stenberg & Blom og plassert som daglig leder av selskapet. Som en følge av eierstrukturen, ble også Pernod Ricard's portefølje umiddelbart plassert i firmaet, og merkevarer som Jameson, Renault og Jacob's Creek gjorde at Brand Partners hadde en ganske trygg plattform å bygge videre på allerede fra første dag.
 
Tallverdiene for 2000 viser et omsatt volum på 1,9 millioner liter som igjen betyr en brutto omsetning på 200 millioner kroner.
 
I dag er Brand Partners en av de ledende vin- og brennevinsimportørene i Norge. Mens mye av vinutvalget kommer fra frittstående produsenter, er brennevinsortimentet stort sett bygget på produkter fra Pernod Ricard. Følgelig inngår en mengde kjente internasjonale merkevarer i porteføljen, som for eksempel Renault, Bisquit, Jameson, Bushmills, Pernod, Ricard, Larios og ikke minst Havana Club.
 
Hovedvekten av produktporteføljen blir imidlertid lagt på vin. I tillegg til Pernod Ricard's egen storslager Jacob's Creek, har Brand Partners i løpet av kort tid bygget et vinsortiment fra produsenter også utenfor familien, og i dag er så mye som 48% av volumet produkter utenfor Pernod Ricard. Vinhus som Moselland, Carmen, Marqués de Vitoria, Bodegas Piqueras og Leone de Castris, har etablert seg godt i Norge etter at de startet samarbeidet med Brand Partners.

Nedenfor finner du praktisk informasjon om firmaet, men også ytterligere informasjon kan hentes på www.brandpartners.no.
(Brukernavn: brandpartners / passord: jameson)

Brand Partners har i dag følgende ansatte
Direktør
 
Sekretær
 
Markedssjef
 
Markedskonsulent
 
Produktsjef
 
Salgssjef
 
Salgskonsulent
 
Salgskonsulent
 
Salgskonsulent
 
Irsk whiskey ambassadør

Noen produkter i Brand Partners portefølje:
Jacob's Creek Chardonnay Pinot Noir
Jacob's Creek Chardonnay
Moselland Classic Riesling Kabinett
Jacob's Creek Shiraz Cabernet
Santera Primitivo di Manduria
Viña Albali Crianza
Havana Club Silver Dry
Renault Carte Noire Extra
Jameson Irish Whiskey

Linker til noen av leverandørene:

Agros

www.agrosvodka.com

Austin & Nichols

www.austinnichols.com

Biondi Santi SpA

www.sienanet.it/biondi_santi/

Bodegas Marques de Vitoria

www.marquesdevitoria.com

Campbell Distillers

www.aberlour.co.uk

Carmen

www.carmen.cl

Cave Vinicole de Pfaffenheim

www.pfaffenheim.com

Château de la Tuilerie

www.chateautuilerie.com

Etchart

www.prargentina.com.ar/atchart/

Havana Club International

www.havana-club.com

Henkell & Söhnlein

www.wodka-gorbatshow.com

IDL

www.jameson.ie

Jacopo Poli

www.poligrappa.com

Joseph Mellot

www.joseph-mellot.fr

Ksara S.A.L.

www.ksara.com.lb

Leone de Castris

www.clio.it/sr/cm/decastris/

Long Mountain

www.longmountain.co.za

Moselland eG

www.moselland.de

Old Bushmills

www.bushmills.com

Orlando

www.jacobscreek.com.au

PR Larios

www.lariosdrygin.com

PR Nederland

www.prnederland.nl

Ramazzotti

www.ramazzotti.de

Ricard S.A.

www.ricard-sa.com

Simonnet-Febvre

www.simonnet-febvre.com

Taylor Fladgate & Yeatman

www.taylor.pt

Vinhos Terra Andina

www.terraandina.com

Wild Turkey

www.wildturkeybourbon.com

Winner Wines

www.ibernoble.com

Wisdom & Warter

www.wisdomwarter.es

Wyndham Estate

www.wyndhamestate.com.au

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her